Glasreparation

Med kvalitet, kundnöjdhet och miljö i fokus!

...vi finns här för er, när ni behöver oss!

I samband med skadereparationer utför reparation/byte av rutor och vindrutor. Självklart kan vi även ta emot rena glasarbeten. Vänligen kontakta oss för tidsbokning. Även vid reparation av stenskott (upp till tre stycken per vindruta) måste tid bokas. Pris för byte av vindruta är oftast reglerat av det försäkringsbolag som fordonet är försäkrat i. En glasanmälan krävs och kan göras direkt hos oss på skadeverkstan eller genom att ladda ner och fylla i den blankett som finns under fliken Arkiv-Blanketter.

Har ni frågor angående byte av vindruta, övriga rutor, stenskottslagning eller önskar en offert vänligen kontakta oss via telefon eller mejl.
**Alla glasreparationer/byten kostnadsberäknas genom CABAS.

Leverantör

würth svenska ab

I samarbete med Würth Svenska AB brinner vi för att driva utvecklingen framåt för att vara en representativ verkstad som banar väg för framtiden. Vi är mycket stolta över våra gemensamma mål och framgångar.

Tack vare Würth Svenska AB har vi produkter och verktyg i absoluta toppklass.

AutoPaint AB

Autopaint

Våra tjänster

information

Sommar 2023

AutoPaint tackar alla kunder och leverantörer för första halvan av år 2023. Med det sagt vill vi informera att vi håller semesterstängt mellan den 17 Juli & den 4 Augusti. Vi öppnar åter igen den 7 Augusti.

Vår kundtjänst kommer vara tillgänglig via mejl under semesterperioden. Dock kommer vår telefonväxel vara stängd samt att svarstiderna kan vara något längre än vanligt.

Glad sommar önskar AutoPaint!

tills vi öppnar igen

  • 00Dag
  • 00Tim
  • 00Min
  • 00Sek

Bussförbindelser 2023

Busshållplats

Buss 118

Buss 811

Buss 886

Station

Station

Station

Avvikande Öppettider 2023

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December