Skadereparation

Med kvalitet, kundnöjdhet och miljö i fokus!

...vi finns här för er, när ni behöver oss!

AutoPaint AB är en certifierad klass 1 verkstad d.v.s. vi utför alla reparationer på krockskadade fordon oavsett storlek på skadan. Allt från dörruppslag till byte av karossdelar men även strukturskador. Plåt, aluminium, glas, plast, glasfiber m.m. är en del av vårt dagliga arbete. Vår skadeverkstad följer alltid fabrikantens reparationsanvisningar och säkerhetsdatablad för att garantera bästa möjliga resultat och hållbarhet. Att återställa funktionen och säkerhet i fordonet är ett krav. Därför har vi valt våra leverantörer med stor omsorg för att erhålla produkter och verktyg i toppklass.

Att fortsätta utveckla vår verksamhet för att alltid ligga i framkant kommer ständigt fortgå för att förbli en premiumverkstad.

Har ni frågor angående svetsning,plåtarbete, aluminiumarbete  eller önskar en offert vänligen kontakta oss via telefon eller mejl.

**All reparation kostnadsberäknas genom CABAS.

Leverantör

würth svenska ab

I samarbete med Würth Svenska AB brinner vi för att driva utvecklingen framåt för att vara en representativ verkstad som banar väg för framtiden. Vi är mycket stolta över våra gemensamma mål och framgångar.

Tack vare Würth Svenska AB har vi produkter och verktyg i absoluta toppklass.

AutoPaint AB

Autopaint

Våra tjänster

information

Sommar 2023

AutoPaint tackar alla kunder och leverantörer för första halvan av år 2023. Med det sagt vill vi informera att vi håller semesterstängt mellan den 17 Juli & den 4 Augusti. Vi öppnar åter igen den 7 Augusti.

Vår kundtjänst kommer vara tillgänglig via mejl under semesterperioden. Dock kommer vår telefonväxel vara stängd samt att svarstiderna kan vara något längre än vanligt.

Glad sommar önskar AutoPaint!

tills vi öppnar igen

  • 00Dag
  • 00Tim
  • 00Min
  • 00Sek

Bussförbindelser 2023

Busshållplats

Buss 118

Buss 811

Buss 886

Station

Station

Station

Avvikande Öppettider 2023

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December