autopaint - vilka är vi?

Med kvalitet, kundnöjdhet och miljö i fokus!

vad vi gör

Som skadeverkstad är vår huvudsakliga syssla att reparera krockskador på fordon. Allt från plastreparation, plåtskador, lackering, glasarbeten till 4-hjulsmätningar, AC-fyllning samt OBD-felsökning. AutoPaint AB är en klass-1 skadeverkstad vilket innebär att vi även tar emot strukturskador.

Utöver försäkringsärenden lackerar/reparerar vi detaljer åt Scania Sverige AB, Yamaha Team Scandinavia, OPM Performance etc.

Vad än kunden önskar ha lackerat eller lagat finns vi här och gör vårt yttersta för att vara flexibla och tillmötesgående för att få arbetet utfört på bästa möjliga sätt.

vår målsättning

Målet är och kommer alltid vara att inte bli den största skadeverkstaden utan den bästa. Inte bara i statistiken utan i kvalitet, kundbemötande, kundnöjdhet, miljö-hantering, flexibilitet och möjligheten till att ständigt förnya oss.

Därför väljer vi våra leverantörer med omsorg av högsta kvalitet. Alla våra underleverantörer är ständigt testade för att leva upp till våra förväntningar, era förväntningar som kunder.

historia

Med bakgrund från såväl privatägda samt OEM-agenturer besitter vi hos AutoPaint AB mer än 15 års erfarenhet av lackering, plastreparation, karosseriarbeten samt refinishing i toppklass.

Utöver detta har vi mer än 10 års erfarenhet av glasarbeten samt strålkastarrenovering.

 

Information

AutoPaint AB

Autopaint

Våra tjänster

information

Sommar 2023

AutoPaint tackar alla kunder och leverantörer för första halvan av år 2023. Med det sagt vill vi informera att vi håller semesterstängt mellan den 17 Juli & den 4 Augusti. Vi öppnar åter igen den 7 Augusti.

Vår kundtjänst kommer vara tillgänglig via mejl under semesterperioden. Dock kommer vår telefonväxel vara stängd samt att svarstiderna kan vara något längre än vanligt.

Glad sommar önskar AutoPaint!

tills vi öppnar igen

  • 00Dag
  • 00Tim
  • 00Min
  • 00Sek

Bussförbindelser 2023

Busshållplats

Buss 118

Buss 811

Buss 886

Station

Station

Station

Avvikande Öppettider 2023

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December