SKADEBESIKTNING

Vilket alternativ passar er bäst?

Drop-In

Vår mest omtyckta och använda Skadebesiktning är vår Drop-In. Vi garanterar en skadebesiktning inom 15 minuter och vi behöver ca 10 minuter av er tid. Resten av arbetet utförs efter att ni som kund lämnat skadeverkstaden.
 
Öppettider för Drop-In är alla vardagar 06:15 – 15:00.

Tidsbokning

Fasta tider för skadebesiktning finns att tillgå 1 gång per timme alla vardagar 07:00-14:00. 
Precis som vid Drop-In behöver vi ca 10 minuter av er tid. Bokar ni via ert försäkringsbolag får vi alla uppgifter i förhand vilket ofta leder till en mer tidsbesparande skadebesiktning.

Bokning sker via telefon: 018-44 44 360, formuläret till höger eller via Cab-Plan online (försäkringsbolagen).

Via Egna Foton

Att skadebesikta via inskickade foton är ett bra alternativ för er som oavsett orsak inte har möjlighet att besöka oss.
Tillhör du riskgruppen för COVID-19?
Då rekommenderar vi starkt detta alternativ tillsammans med vår hämta/lämna service, vilket innebär att vi beställer bärgare som hämtar och lämnar ert fordon.

TÄNK PÅ ATT:
Vi behöver närbilder på skadan samt en avståndsbild så vi ser hur fordonet/detaljen ser ut i sin helhet. Bifoga regnr, telefonnr och namn i mejlet till oss så återkommer vi inom 24 timmar.

KONTAKTA OSS

** Ett skadeärende är en dialog mellan kund, verkstad och försäkringsbolag. Vårt arbete som skadeverkstad är att utföra reparationsanvisningen från försäkringsbolaget. Som skadeverkstad står som vi tredjepart och kan aldrig ta beslut utan ett godkännande från försäkringsbolaget eller försäkringstagaren. Dialogen om vad som ingår i ett skadeärende är alltid mellan försäkringsbolag och försäkringstagare.