Externa tjänster

Våra leverantörer, vårat ansvar.

underleverantörer

Hantering

I de fall där det krävs ytterligare arbete som ska utföras som vi inte tillhandahåller i våra lokaler använder vi oss av våra avtalsleverantörer. Arbeten som t.ex. fyrhjulsmätning, AC-fyllning, miljöavfallshantering, hyrbil, fordonsbesiktning m.m.
Vid dessa fall sköter vi all hantering av bokning, kontroll, garantier samt transport. Allt sker från vår kundmottagning av vår kundtjänst.

*Dessa underleverantörer ingår i vårt nätverk och uppfyller alla krav ställda från de försäkringsbolag vi har avtal med.

vårt ansvar!

Garantier

I samarbete med våra avtalsleverantörer säkerställer vi att deras arbeten håller samma goda klass som AutoPaint tillhandahåller. Vi tar även garantin på utförda arbeten av dessa leverantörer.

Har ni några frågor eller funderingar, tveka inte att fråga oss.

Hyrbilar

Försäkringsärende

Utförda Reparationer
0
Unika Kunder
0
Arbets-Timmar
0 +
År Sedan Start
0
AutoPaint AB

Autopaint

Våra tjänster

information

Sommar 2023

AutoPaint tackar alla kunder och leverantörer för första halvan av år 2023. Med det sagt vill vi informera att vi håller semesterstängt mellan den 17 Juli & den 4 Augusti. Vi öppnar åter igen den 7 Augusti.

Vår kundtjänst kommer vara tillgänglig via mejl under semesterperioden. Dock kommer vår telefonväxel vara stängd samt att svarstiderna kan vara något längre än vanligt.

Glad sommar önskar AutoPaint!

tills vi öppnar igen

  • 00Dag
  • 00Tim
  • 00Min
  • 00Sek

Bussförbindelser 2023

Busshållplats

Buss 118

Buss 811

Buss 886

Station

Station

Station

Avvikande Öppettider 2023

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December