lackering

med kvalitét, kundnöjdhet och miljö i fokus!

Oavsett vad ni vill ha lackerat är vårt mål är att alltid använda de bästa möjliga produkter för kvalité och miljö. Därför är AutoPaint en certifierad Eco-Balance verkstad. Vi lackerar allt inom våtlack som tex plåt, aluminium, krom, plast, kolfiber, trä, komposit m.m. Vårt stora urval av produkter gör oss väldigt flexibla för marknadens alla material och reparationsmetoder. Vi arbetar med vattenbaserade, lösningsmedelbaserade samt syrabaserade lacker.

Vi utför strålkastarrenoveringar med OEM-godkännande. Både UV-baserad samt traditionell.
Lackering av LE-pigmentering samt magic collection för showlackering.
Fälgrenovering enligt OEM (Dock inte diamond cut då detta kräver pulverklarlack för bästa hållbarhet).

Vår lackering följer alltid fabrikantens reparationsanvisningar och säkerhetsdatablad för att garantera bästa möjliga resultat och hållbarhet. Att utveckla vår verksamhet för att alltid ligga i framkant inom dessa områden kommer ständigt fortgå för att förbli en premiumverkstad i toppklass!

ECO-Balance

”Det är naturligt för oss att skydda miljön.

Att minska CO2-utsläppen samtidigt som vi tillverkar reparationslacker av högsta kvalitet är en utmaning vi gärna tar oss an. Vårt namn och vår logga står ju inte bara för hög kvalitet utan även för socialt ansvar.”

Leverantör

BASF Glasurit

I samarbete med BASF Glasurit brinner vi för att driva utvecklingen framåt för att vara en representativ verkstad som banar väg för framtiden. Vi är mycket stolta över våra gemensamma mål och framgångar.

Tack vare Glasurit har vi utrustning och produkter i absoluta toppklass!

Utförda Reparationer
0
Unika Kunder
0
Arbets-Timmar
0 +
År Sedan Start
0
AutoPaint AB

Autopaint

Våra tjänster

information

Sommar 2023

AutoPaint tackar alla kunder och leverantörer för första halvan av år 2023. Med det sagt vill vi informera att vi håller semesterstängt mellan den 17 Juli & den 4 Augusti. Vi öppnar åter igen den 7 Augusti.

Vår kundtjänst kommer vara tillgänglig via mejl under semesterperioden. Dock kommer vår telefonväxel vara stängd samt att svarstiderna kan vara något längre än vanligt.

Glad sommar önskar AutoPaint!

tills vi öppnar igen

  • 00Dag
  • 00Tim
  • 00Min
  • 00Sek

Bussförbindelser 2023

Busshållplats

Buss 118

Buss 811

Buss 886

Station

Station

Station

Avvikande Öppettider 2023

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December